سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ثانیه ها...

سالها ثانیه ها را بشمارم ، بر سر عهدی که با تو دارم...

امام، شناسنامه انقلاب ماست

 

... بعضی تاکید می کنند که تاکید بر کلمه بیداری اسلامی نکنید. تاکید می کنند که تاکید نکنید! اما امام در نامه عزل آقای منتظری می فرمایند: «از آنجا که روشن شده است شما این کشور و انقلاب اسلامی عزیز مردم مسلمان ایران را پس از من به دست لیبرالها و از کانال آنها به منافقین می سپارید صلاحیت و مشروعیت رهبری آینده نظام را از دست داده اید

آیا امام در این نامه نوشتند شما چون روحیات خاصی دارید من صلاح نمی دانم شما رهبر شوید؟! آیا شما چنین کلمه ای شندید؟ حالا شاید فرزند شهید بزرگواری این سخن حضرت امام را تحریف کرد و گفت امام او را کنار گذاشتند به خاطر روحیاتی بود که در ایشان سراغ داشتند. اما آیا این روحیات است؟! ما مجبور نیستیم حرف غلط بزنیم!

«شما در اکثر نامه ها و صحبت ها و موضع گیریهایتان نشان داده اید که معتقدید لیبرالها و منافقین باید بر کشورحکومت کنند. به قدری مطالبی که می گفتید دیکته شده منافقین بود که من فایده ای برای جواب آنها نمی دیدم. گر شما نظر من را شرعا مقدم بر نظر خود می دانید که مسلما منافقین صلاح  نمی دانند و شما مشغول به نوشتن چیزهایی می شوید که آخرتتان را خراب می کند، با دلی شکسته و سینه ای گداخته از آتش بی مهری ها با اتکاء به خداوند متعال به شما که حاصل عمر من بودید چند نصحیت می کنم دیگر خود دانید.»

امام چند نصحیت می کند و در آخر نامه چنین سفارش می فرماید: «برای این که در قعر جهنم نسوزید خود اعتراف به اشتباه و گناه کنید شاید خدا کمکتان کند

امام می‌داند قعر جنهم کجاست؛ از سر یک عصبانیت سطحی که شخصیت امام کسی را به این سادگی قعر جهنم  نمی فرستد.

«والله قسم من از ابتدا با انتخاب شما مخالف بودم. ولی در آن وقت شما را ساده لوح می دانستم. که مدیر و مدبر نبودید ولی شخصی بودید تحصیلکرده»

ادامه اش را حتما مرور کنید. من جلد بیست و یک را به شما هدیه می کنم.

آخر نامه را می خوانم: «من بعد از خدا با مردم خوب و شریف و نجیب پیمان بسته ام که واقعیات را در موقع مناسبش در میان بگذارم. تاریخ اسلام پر است از خیانت بزرگانش به اسلام»

این دوران پایان نیافته و ما انتظار خیانت داریم. چه اشکالی دارد هوشیار باشیم اگر کسی خیانت کرد مچش را بگیریم؟ با او حرف بزنیم تا سعی کنند تحت تاثیر دروغ های دیکته ای شده ای که این روزها رادیوهای بیگانه آنها را با شور و شوق و شعف پخش می کنند قرار نگیرند.

«از خدا می خواهم که به پدر پیر مردم عزیز ایران صبر و تحمل عطا فرماید و او رابخشیده از این دنیا ببرد تا طعم تلخ خیانت دوستان را بیش از این نچشد

اینها آخرین کلمات حضرت امام است. دو ماه و ده روز بعد امام رحلت کرد. این اسلام انقلابی است که امام برای ما به ارث گذشتند. ما باید به متن فرمایشات امام مراجعه کنیم و امام را فقط امام در مقطع حیات مبارکش نبینیم. امام شناسنامه انقلاب ماست. کسی که قرنها منتظر او بوده است تا قرنها ثمرش باقی خواهد ماند.
 ………….

بخشی از متن سخنرانی حجت الاسلام پناهیان در نهمین جلسه از سلسله نشست های: امام می خواست از لیبرال ها متنفر باشیم و نه فقط مخالف/ در سال آخر، "اسلام ناب" ورد زبان امام بود...

 

منبع: رجانیوز

کد خبر:128128


[ شنبه 91/11/21 ] [ 9:13 عصر ] [ ثانیه ها ] [ نظر ]


خیانت به کشور


[ سه شنبه 91/11/17 ] [ 9:25 صبح ] [ ثانیه ها ] [ نظر ]


اتفاقات تاسف بار دیروز مجلس

«... از امروز تا روز انتخابات هر کس احساسات مردم را در جهت ایجاد اختلاف به کار گیرد، قطعاً به کشور خیانت کرده است».

نکته فوق، فرازی از بیانات رهبر معظم انقلاب خطاب به رؤسای دولت و مجلس است که نزدیک به دو هفته قبل و با اشاره به شرایط حساس کنونی ایراد شده بود. رهبر انقلاب در همین دیدار تأکید کرده بودند که دولت و مجلس به جای پرداختن به بحث های بی حاصل، تمامی امکانات و توان خود را برای رسیدگی به مسائل مهم و حیاتی کشور و مخصوصاً مقابله جدی با پدیده گرانی و رفع این مشکل از چرخه معیشتی اقشار کم درآمد و محروم به کار گیرند.

توصیه رهبر معظم انقلاب علاوه بر آن که به لحاظ جایگاه قانونی و از آن مهمتر، مقام و جایگاه ولایت امری ایشان لازم الاتباع است، به لحاظ عقلی و منطقی نیز به وضوح و بدون کمترین ابهامی قابل فهم است و آنان که این واقعیت عریان و معادله بی مجهول را درک نمی کنند، چه بخواهند و چه نخواهند به مردم و کشور خیانت کرده اند و تنها تخفیفی که می توان برای آنها قائل شد این است که بدون قصد خیانت، مرتکب خیانت شده اند! یعنی از سه عنصر تشکیل دهند جرم- عنصر معنوی (نیت)، عنصر مادی (انجام عمل مجرمانه) و عنصر قانونی (تأکید قانون بر مجرمانه بودن عمل)- فقط عنصر اول یعنی «نیت سوء» کسانی که مرتکب جرم بزرگ دیروز شده اند قابل پذیرش نیست و نمی توان گفت که انگیزه خیانت داشته اند!

اما شواهدی در دست است که نشان می دهد واقعه تلخ و ناگوار و خیانت آمیز دیروز توطئه مشترک «اصحاب فتنه» و «حلقه انحرافی» بوده است. دو جریانی که برخلاف آنچه به ظاهر ادعا می کنند، در پس معرکه دست در دست یکدیگر دارند و برای عملیاتی کردن توطئه های مشترک از برخی مسئولان ساده اندیش و یا -خدای نخواسته- خودباور بهره می گیرند. بخوانید...!

1- کدام جریانات از تقابل دولت و مجلس سود می برند؟ کدام محافل، تعامل مثبت و سازنده این دو قوه در راستای اطاعت از رهنمود رهبر معظم انقلاب برای کاهش اختلافات و گره گشایی از رنج های اقتصادی مردم را برنمی تابند و آرامش و گره گشایی را به زیان خود ارزیابی می کنند؟ چرا ناگهان باید فضای همدلی و همفکری دو قوه برای اتخاذ تدابیر مشترک اقتصادی و رسیدگی به دغدغه های آزاردهنده طبقات مستضعف و کم درآمد جامعه به هم ریخته شود؟ چه کسانی آرامش جامعه و امیدواری توده های شریف مردم به همت مسئولان برای حل معضلات را با اهداف بعضاً اعلام شده خود در تعارض می بینند و به جای آن اصرار دارند فضای مسموم التهاب و تشویش و بدگمانی و یأس را زیر پوست افکار عمومی تزریق کنند؟ فقط نیم نگاهی به اظهارات و مواضع و عملکرد دو جریان فتنه و حلقه انحرافی طی چند ماه اخیر بیندازید و سپس اتفاقات دیروز مجلس را که در متن و حاشیه استیضاح وزیر کار رخ داد را به ارزیابی بنشینید.


2- دو هفته پیش رهبر معظم انقلاب رؤسای دو قوه، شماری از رؤسای کمیسیون های مجلس و برخی مقامات دولتی را احضار کرده و ضمن گلایه از فضای مجادله و تعارض میان مسئولان، از آنها خواسته بودند به اقتضای حساسیت شرایط، اهتمام به امور خطیر کشور را در اولویت قرار داده و حتی مسائل مهم -به زعم خود- را فدای «اهم» که همان مسائل کلان کشور و از جمله دغدغه های معیشتی مردم و معضل تورم است، کنند. ایشان همچنین خواستار تنازل طرفین برای پیشبرد اصلاحات و تدابیر اقتصادی شده بودند.

اظهارات رهبر معظم انقلاب در این جلسه آمیخته ای از انذار و تبشیر، و عتاب و عطوفت بود. در پی این رهنمود راهبردی، جلسات ارزشمندی برای هم اندیشی دولت و مجلس برقرار شد و به تصمیم های مثبتی هم برای حمایت از اقشار ضعیف جامعه نزدیک گردید. این جلسات در حال نهایی شدن بود که ماجرای دیروز به وقوع پیوست. ماجرایی که پی آمد خسارت آفرین آن، از پیش قابل پیش بینی بود و کیهان در تماس با برخی از چهره های خدوم هر دو طرف دولت و مجلس به عواقب ناگوار آن اشاره کرده بود.


3- موضوع عزل و نصب آقای سعید مرتضوی به ریاست «صندوق/ سازمان تأمین اجتماعی» از چند ماه قبل به مسئله ای کشدار -و البته کم مایه- تبدیل شده بود. وی به هنگام انتصاب، قاضی معلق قوه قضائیه بود. بنابراین دولت در این انتصاب وارد موضع اتهام شد و سپس با اتخاذ شیوه «قانو

ن دانی و قانون شکنی» به دور زدن قانون مبادرت ورزیده بود. خارج کردن حوزه مدیریتی یاد شده از نظارت وزارت کار و سپردن حکم مدیریت آن به معاون اول رئیس جمهور، دور از شأن دولت و ریاست جمهوری بود، چرا که تمکین و اجرای یک قانون- حتی اگر ضعیف و ناقص تلقی شود- به لحاظ عقلی،

منطقی و حقوقی، به مراتب خردمندانه تر از مواجهه با قانون و یا دور زدن آن است. به تعبیر سوم، یک مدیر دولتی -و هیچ مدیر دیگری- مجاز نیست و حق ندارد با این توجیه که فلان حکم قضایی یا قانون را نمی پسندد ضوابط قضایی یا تقنینی را دور بزند.

در عین حال باید از نمایندگان محترم- و بعضاً رنجیده خاطر- مجلس پرسید؛ اولاً با استیضاح وزیر کار و برکناری یا ابقای وی قرار بود به کدام مقصود عقلانی برسند. جز اینکه با عزل وی، بی ثباتی تازه ای در نظام اداری پدید آورند و یا پس از ابقای وزیر فقط یک تنش غیر ضروری آفریده باشند؟! و در هر دو صورت، مسئله مورد اختلاف اصلی سر جای خود باقی بماند؟ ثانیاً آیا با توجه به مسائل و موضوعات مهم تر کشور، آیا این مسئله اولویت داشت یا باعث شد اولویت مهم و در دستور کار دو قوه مجدداً به حاشیه برود؟ (مجدداً تأکید می شود اقدام دولت در تقابل با حکم دیوان عدالت اداری و نظر مجلس، ناپسند و غیر قابل دفاع است).

ادامه مطلب...

[ دوشنبه 91/11/16 ] [ 3:18 عصر ] [ ثانیه ها ] [ نظر ]


مطلع عشق

«مطلع عشق» گزیده‌ای از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب به زوج‌های جوان است که توسط «محمدجواد حاج علی‌اکبری» جمع‌آوری شده است.

این کتاب که تا کنون بیست و سه بار تجدید چاپ شده، از یازده فصل تشکیل شده است. چهار فصل با عنوان «کلام» و هفت فصل با عنوان «رهنمون». چهار فصل اول این کتاب عبارتند از: کلام اول؛ ازدواج؛ ناموس طبیعت، دستور شریعت، کلام دوم؛ کانون گرم خانواده، کلام سوم؛ غروب عشق و قحطی عاطفه در غرب و کلام چهارم؛ حقوق متقابل زن و شوهر. این چهار فصل بیشتر به مباحث معرفتی می‌پردازند و فلسفه ازدواج و رفتارهای زوجین را تبیین می‌کند.

 

 

دو رهرو جوان می خواهند بر اساس خواست و رضای خداوند، راه زندگی را به سوی هدف والای آن سیر کنند. اینک لحظه پر شکوه پیوند آسمانی از راه رسیده است. می خواهند بیشتر بدانند تا با هشیاری« بله» بگویند. شنیدن از این «سید» چقدر مغتم است. خوشا بحالشان! خداوند هر یک را بدون دیگری نمی پسندد و …

 


[ سه شنبه 91/11/10 ] [ 10:15 عصر ] [ ثانیه ها ] [ نظر ]


شرمندگی کسی را بپذیر که...

ای تمام افسانه ها و اسطوره ها و حقیقت ها و آرزوها در نام تو مجهول

ای تمام امواج قدرتمند عشق در تو متراکم

ای آفتاب بی کرانه ی  مهر از چشمانت تابان

شرمندگی کسی را بپذیر که نه سزاوار مهر توست و نه تاب آن دارد که از جمال دلگشایت دست بشوید

شرمندگی کسی که در تلالو راز آلود مهر اسرار آمیزت مسحور چشم های توست و شگفتر اینکه در عین حال در تاریکی بی پایان نفس ظلمانی خویش اسیر

شرمندگی کسی که در گیرایی بی پایان پر از افسانه و محبت تو بارها خود را گم کرده است و باز به فرو دست های تیره گناه باز گشته است...

 


[ پنج شنبه 91/11/5 ] [ 11:49 عصر ] [ ثانیه ها ] [ نظر ]